Къде да купя EOS

Стъпка по стъпка инструкции за купуване на EOS 2021

купуване на EOS - анимация

Loading

В тази статия ще ви покажем как успешно да купите криптовалутата EOS.

Има различни възможности за инвестиране:

Можете да търгувате с CFD на EOS или да купувате EOS CFD-и.

Вече можете да разберете какви са разликите между тези варианти – и коя опция е по-подходяща за вас:

Изследване

брокер или борса?

Брокер или борса да избера?

EOS купуване от брокер

EOS купуване от борса

информация Q&A

EOS Технологията в детайли

Съхранявайте EOS токените си безопасно

Предговор

Какво всъщност е EOS?

EOS.IO е софтуер с мащабирана блокчейна архитектура, базиран на Ethereum със токен EOS. Дизайнът е подобен на операционна система, върху която могат да се изграждат различни децентрализирани приложения (dApps). Той е разработен от block.one, компанията на Даниел Лаример, който основава Bitshares и Steem. Няма такси за транзакции на платформата EOS.

Ако държите определен процент от токените EOS, имате директно право към съответното количество изчислителна мощност. И съответно това означава, че dApps трябва да купуват токени предварително, за да разработват приложението си на платформата.

EOS разчита на висока мащабируемост, както и на платформа, която предлага на възможно най-много разработчици лесно влизане в средата за разработка на blockchain.

EOS стартира като ICO на 25 юни 2017 г. и завърши на 4 юни 2018 г. за общо събрани приблизително 4 милиарда долара. Емисионната цена на токените EOS беше $ 0,99. Към 1 май 2019 г. пазарната му максимална стойност е 4,5 милиарда долара, а цената на токен е 4,83 долара. Най-високата цена за токен е достигала 21,46 долара.

Най-важните характеристики на EOS с един поглед

EOS мащабируемост

За разлика от повечето други блокчейн среди, EOS не използва децентрализация в полза на мащабируемостта и производителността. И това има доста смисъл с оглед на проблемите с производителността и мащабирането при Ethereum, които се появяват многократно поради силния растеж на мрежата.

EOS може да се справи с повече от 10 000 транзакции в секунда и този брой също трябва да бъде увеличен отново в средносрочен и дългосрочен план. В EOS блоковете са структурирани като кръгове, което намалява латентността и насърчава производителността. В тези кръгове текат отделни нишки. Подобно на слотовата система Cardano, тези нишки могат да протичат успоредно в отделни кръгове.

Масово обжалване

Масовата пригодност е една от основните грижи на EOS.IO. Трябва да има богат избор от dApps за голямо разнообразие от приложения, които са свободно достъпни и поддържат голям брой потребители. Както от гледна точка на разработчиците, така и от потребителя платформата EOS / EOS dApps е много добра, що се отнася до използваемостта / потребителското изживяване.

Това позволява на разработчиците да имат достъп до редица предварително изградени инструменти за управление на база данни и акаунти. Всички процеси, всеки интерфейс е интуитивен и може да бъде разбран за нула време. Освен това EOS.IO се харесва на много разработчици, което дава възможност да се пишат приложения на различни езици за програмиране. В допълнение към C ++ може да се използва всеки език за програмиране, който може да се компилира с WebAssembly (WASM) (Go, Haskell, JavaScript и много други).

От страна на потребителското изживяване, голям плюс е, че е възможно да се правят безплатни транзакции. Разходите за транзакциите често са критикувани от разработчиците на dApp и потребителите на Ethereum, освен това те не са фиксирани, а променливи.

EOS е ориентиран към растежа

Голям проблем с блокчейн средите е постигането на здрав растеж. Тук не говорим за цената на токена, а за растежа на общността и компаниите, които използват софтуер за EOS за своя продукт. За да се гарантира това, за партньорства са отделени 1 милиард долара.

През април 2018 г. беше обявено стартирането на Фонда EOSIO за стратегически инвестиции в азиатски проекти, който е дарен с 200 милиона долара. Block.One също така си сътрудничи с Virginia Tech College, фонд от 100 милиона долара с FinLab AG за европейския пазар и „Tomorrow Blockchain Opportunities“ в сътрудничество с „Tomorrow Ventures“, където, например, Ерик Шмид (Google) участва. Целта на всички тези партньорства е да насърчават развитието на блокчейн в световен мащаб.

Подробна информация https://skamstop.ru/umi-obzor-kriptovaljuty-blokchejn-universalnyj-denezhnyj-instrument-s-massoj-preimushhestv/ https://skamstop.ru/umi-obzor-kriptovaljuty-blokchejn-universalnyj-denezhnyj-instrument-s-massoj-preimushhestv/ за EOS технологията може да намерите по-долу в статията.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *